Skip to content
Upcoming

22% Singles Day korting op alles bij PUMA

10 november 2022 20:09
22% Singles Day korting op alles bij PUMA

Op vrijdag 11 november 2022 is het weer zover: Singles Day! Een dag om goed voor ons zelf te zorgen. Ook PUMA viert deze dag en komt met 22% korting op ALLES met de kortingscode: SINGLE. Deze kortingscode geldt ook voor items uit de sale. De sale loopt t/m zondag 13 november 2022.

In dit artikel presenteren we een paar favoriete picks uit de sale. Je kunt de PUMA aanbieding ook direct bekijken door op de knoppen hier beneden te klikken.

Mayze Lth WMNS Sneaker

We beginnen onze lijst met een van de populairste sneakermodellen voor WMNS bij PUMA op dit moment. De Mayze overtuigt met zijn klassieke look in combinatie met de dikke plateauzool. De sneaker heeft over het hele model grove accenten die het de ideale sneaker maken voor het winterseizoen. Sportief maar ook chique te combineren!

Smash v2 Sneaker

De Smash v2 is een tennisontwerp uit de jaren 70. De sneaker heeft een klassieke PUMA stijl en heeft een retro uitstraling. Het lage silhouet is gemakkelijk te combineren in verschillende outfits en de donkerrode kleur is perfect voor het huidige seizoen. Er zijn meer colorways in de sale te vinden. Vergeet niet de code SINGLE te gebruiken.

RS-Z LTH Sneakers

We gaan verder met een sneaker uit de populaire RS-lijn van PUMA. Met zijn opvallende middenzool staat hij voor veel comfort en de chunky look van de sneaker is momenteel erg trendy. Verschillende materialen, overlays en details op het bovenwerk maken de sneaker tot een stand-out.

Mirage Sport Remix Sneaker

PUMA biedt ook enkele winterstijlen voor het huidige seizoen. Deze sneaker is er ook een van en houdt je voeten goed warm tijdens de winter. Het bovenwerk is van mesh en suède. Deze combinatie in materialen geven de sneaker een sportieve en chique uitstraling. Veel extra details geven de look zijn speciale touch.

Rider Play On Sneaker

Voeg kleur toe aan elke outfit met de speelse ontwerpen van de Rider Play On. Het populaire silhouet heeft een slanke neus en komt met sportieve kenmerken. De schoen is in vele kleuren verkrijgbaar in de PUMA sale en behoort tot de Future Rider familie.

Cali Dream Lth WMNS Sneakers

PUMA’s Cali-ontwerp voor de WMNS is ook een van de populairste sneakermodellen van het merk. Sportief en toch vrouwelijk, de look is er in klassieke kleuren en mooie pasteltinten voor de zomer. In de PUMA Singles Day Sale kun je nu verschillende colorways krijgen met 22% korting- vergeet niet de code SINGLE te gebruiken.

PUMA Singles Day Sale

Naast trendy sneakerstijlen vind je in de PUMA Singles Day Sale ook veel praktische accessoires, speciale kledingcollecties, comfortabele basics en hoogwaardige sportcollecties. Profiteer van 22% korting op ALLES met de kortingscode: SINGLE. De sale loopt t/m zondag, 13 november 2022.

Kijk voor nog meer Singles Day-acties in onze Sale Guide! Daar tonen we je alle belangrijke sales voor Singles Day op sneakers en streetwear. In de week van 7-13 november 2022 profiteer je hier van veel leuke kortingen!