Skip to content
Newsfeed

20% extra korting op de sale bij BSTN

7 juli 2023 15:15
20% extra korting op de sale bij BSTN

Let op: Vanaf 7 juli om 00:01 uur tot 9 juli om 23:59 uur heeft BSTN een geweldige deal voor jou. Je ontvangt een extra korting van 20% op alle artikelen in de uitverkoop. Het enige wat je hoeft te doen, is de code EXTRA20 in te voeren bij het afrekenen. Op deze manier kun je items van topmerken bemachtigen voor een fantastische prijs. Er zijn artikelen verkrijgbaar in zowel dames- als herenmaten, en ook voor de kleintjes onder ons.

We geven je alvast een kleine voorproefje van de sale.

NIKE SOLO SWOOSH FULL-ZIP HOODIE ORANGE

Deze chill zip hoodie past bij vrijwel alles en is comfortabel en stijlvol tegelijk. Je kunt hem gemakkelijk combineren en dragen voor elke gelegenheid in het dagelijkse leven.

BSTN

NEW BALANCE 550 HSA BEIGE

De legendarische New Balance 550 dateert uit 1989 en heeft een hele generatie basketbalspelers gevormd. Het is nu een van de meest populaire sneaker modellen op straat. Je kunt het populaire model nu scoren voor een lage prijs.

DAILY PAPER RENU S/S T-SHIRT PINK

Dit perzikkleurige T-shirt is gemaakt van een comfortabele badstof. Het T-shirt heeft een ronde hals en een geborduurd Daily Paper logo op de borst.

Als je nog meer leuke items in de sale wilt ontdekken, ga dan naar BSTN en bekijk de sale. Vergeet niet de code EXTRA20 te gebruiken om 20% extra korting te krijgen. Zorg dat je op tijd bent als je de beste deals wilt scoren, want de actie loopt alleen van 07 juli van 00:01 tot 09 juli om 23:59 uur.

Als je meer wilt lezen over lopende acties, bekijk dan zeker onze nieuwspagina om niets te missen.