Skip to content
Brand

20% extra korting in de Asphaltgold Mid Season Sale

26 oktober 2023 18:19
20% extra korting in de Asphaltgold Mid Season Sale

De Mid Season sale bij Asphaltgold is begonnen! Dit betekent een extra korting van 20% op alle reeds afgeprijsde uitverkoopartikelen bij Asphaltgold. Het enige wat je nodig hebt, is de kortingscode: OCT20. De kortingscode geldt voor alle sale artikelen en kan meerdere keren gebruikt worden. Ook is er geen minimum bestelwaarde. Wees er snel bij en bekijk de sale bij Asphaltgold voordat de beste items verkocht zijn!

In de sale collectie van Asphaltgold vind je veel trendy sneakers zoals de Air Max 1 of de New Balance 550, maar ook enkele praktische accessoires voor het huidige seizoen zoals hoeden en tassen zijn afgeprijsd. Kledingcollecties met merken als The North Face, Piet Parra, Autry, Carhartt en nog veel meer zijn nu met 20% extra korting bij Asphaltgold te verkrijgen. Vergeet niet de kortingscode OCT20 toe te voegen aan je winkelmandje.

Klik op de knoppen om direct naar de collectie van Asphaltgold te gaan. Vergeet bij het afrekenen van je items niet de code OCT20 toe te voegen. Houd ons sneaker nieuws in de gaten voor meer promoties zoals deze!