321 resultaten · pagina 1 van 3

Vans Sk8-Hi

De Vans Sk8-Hi is een van de meest populaire sneaker en een echte klassieker. De hoge sneakers van Vans staan dan ook zeker in het rijtje met bijvoorbeeld de Air Max 1 en de Air Jordan 1. Daarnaast is het natuurlijk een favoriet onder de skaters. De design is namelijk ook helemaal ontworpen voor de skater. 

 

Het design

De Sk8-Hi is speciaal ontworpen voor de skaters. Neem bijvoorbeeld de padded collars. Deze zijn ontworpen voor de skaters die vaak geblesseerd raakte aan hun enkels. Doordat het skateboard vaak tegen de enkels kwam kregen de skaters blauwe plekken. Door soort kussentjes toe te voegen de side strip op de sneaker is dat probleem grotendeels verholpen. 

 

Daarnaast heeft de Sk8-Hi natuurlijk de karakteristieke Off The Wall zool. Hiermee heb je de juiste grip op het stakeboard en zal je niet snel weg slippen. De gaatjes op de neus van de sneaker zorgen voor ventilatie. En het suède op het bovenwerk zorgt ervoor dat de sneakers langer mee gaan en niet open scheuren door het skaten. 

 

Niet alleen voor skaters 

Tegenwoordig wordt de sneaker al lang niet meer alleen gedragen door alleen skaters. In het begin werden ze vaak gedragen door hardcore punk en rock fans. Ook bands zoals Suicidal Tendencies en Gang Green hebben samen gewerkt met Vans aan de Sk8-Hi. De sneaker heeft ook samenwerkingen met onder andere Supreme, Stussy, Bodega, Ice-T en Patta. 

 

Tegenwoordig is de Sk8-Hi een favoriet onder jongeren. Vooral de zwarte witte versie is erg populair op onze website. Deze word vaak gedragen met skinny jeans met gaten. Ook past hij perfect bij een trainingsbroek. Al met al een klassieke, tijdloze, sneaker van Vans.