640 resultaten · pagina 1 van 6

Vans Slip-On 

De Vans Slip-On is een echte klassieker van Vans. Er is geen sneaker die je makkelijker aan en uit kan doen. Vandaar ook de naam Slip-On. Al sinds de release in de jaren 70 was de Slip-On een succes. 

Geen gedoe

De Slip-On speelt in op de behoeften van de skaters en BMXers. Deze wilden namelijk een sneaker die ze zonder gedoe aan konden trekken. Een betere sneaker dan de Slip-On konden ze natuurlijk niet krijgen. Het elastiek op het bovenwerk zorgt ervoor dat je ruimte heb om in je schoen te glijden maar wanneer je de schoen aan hebt niet zomaar uitgaat. Daarnaast moest de sneaker natuurlijk tegen al het geweld van het skaten en BMXen kunnen. De Off The Wall zool zorgt natuurlijk voor de grip die je nodig hebt tijdens deze activiteiten. 

Printjes 

Naast de simpelheid van de sneaker is de Slip-On ideaal om te customizen. In de begin jaren van de sneaker bood Vans een service aan waar klanten hun Slip-On naar eigen wens konden maken. Zo kon je je eigen materiaal en kleur kiezen voor het bovenwerk. Tegenwoordig kan je allerlei verschillende soorten kleuren en printjes vinden van de Vans Slip-On. Zo is hij er natuurlijk in het klassieke checkerboard patroon, maar ook met een patroon van bijvoorbeeld Spider-Man, postzegels, bloemen en Mickey Mouse. Is dit toch niet wat je zoekt? Via de website van Vans kan je zelfs je eigen foto's toevoegen op het bovenwerk van de Slip-On. Dit kan ook bij andere modellen zoals de Vans Sk8-Hi en de Vans Old Skool