381 resultaten · pagina 1 van 4

Reebok Classic Leather 

De Reebok Classic Leather is een van de meest iconische sneakers van reebok. Hij was ontworpen voor de casual consument. Hij was clean, simpel en makkelijk te dragen. Geen gekke kleuren of  rare technologieën. Gewoon een sneaker zoals hij bedoeld zou zijn. 

Door de jaren heen

Door de jaren heen zijn er toch verschillende kleuren uitgekomen van de legendarische sneaker. Toch blijft de iconische look van de sneaker aanwezig bij de sneaker en zal de felle kleur niet snel het iconische design overnemen. Wat altijd centraal bleef staan aan de sneaker was het simpele ontwerp. Zo is altijd de Reebok branding aanwezig op de tong van de sneaker. Daar valt natuurlijk de rode accenten op. Ook op de zijkant van de sneaker is de Branding terug te vinden. Hier staat de Reebok met een Britse vlag ernaast. 

Andere versies

Niet allen de kleuren van de sneaker is wat door de jaren heen is veranderd. Zo is er een hoge versie van de sneaker uitgekomen. Ook een slip-on versie kwam een aantal jaren na de oorspronkelijke release uit. 

Al met al is de Reebok Classic Leather een legendarische sneaker van Reebok die niet snel van het straatbeeld zal verdwijnen.