249 resultaten · pagina 1 van 3

De Nike Air Max Plus

De Nike Air Max Plus staat bekend om zijn Tuned Air Technologie en het opvallende bovenwerk in vaak opvallende kleuren. Deze kleuren zijn geïnspireerd op de donkerblauwe avondlucht op het strand in Florida die ontwerper Sean McDowell zag tijdens zijn vakantie in Florida. 

Inspiratie uit de avondlucht in Florida 

McDowell hing wat rond op de stranden in Florida en begon met het schetsen van de luchten die hij zag. Op een avond begon het te schemeren en begon de lucht erg donkerblauw te worden en de wind begon door de palmbomen te waaien. Later toen hij een baan als designer had bij Nike en werkte aan een project genaamd ‘Sky Air’. Die naam zorgde ervoor dat zijn herinneringen weer ophoog kwamen van zijn vakantie in Florida. 

Het bovenwerk heeft daarom ook de kleuren die je doen denken aan een zonsondergang op een zomeravond. De lijnen op het bovenwerk van mesh zijn geïnspireerd op de palmbomen die door de wind waaien. De materialen zijn ook van erg hoge kwaliteit. Ook is de Air demping geweldig en is een echte must have. Daarom staat hij ook in het rijtje je legendarische sneaker voor heren als de Air Max 90, Air Max 95 en Air Max Thea.

De verschillende versies van de Air Max Plus

De Air Max Plus schoenen wordt door velen ook de Nike Tuned 1, Nike TN of Air Max Plus Tn genoemd. Daarnaast zijn er naast de normale versie ook een aantal colorways met de zool van de VaporMax. Deze worden ook wel de Air VaporMax Plus of Nike Tuned Air genoemd. Daarnaast heb je nog de Air Max Plus TN SE, Air Max plus OG, Nike Air Max Plus Premium, Nike Air Max 97 Plus, Nike little Air Max Plus, Air Max Plus SE en de Air Max Plus Y2K. 

De Air Max Plus dames en Air Max Plus dames sale zijn erg populair onder de dames op onze website. De Nike Air Max Plus heren en Air Max Plus heren sale zijn erg populair onder de heren.