De Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache werd gereleased met de vraag ‘Have You Hugged Your Foot Today?’. Want dat was wat de Air Huarache letterlijk deed. Het knuffelen van je voet. Dit komt allemaal door de sok achtige bovenwerk en de flexibele materialen die daarbij gebruikt werden. 

De Air Huarache is vernoemd naar een sandaal 

De Air Huarache is vernoemd naar een Native Amerikaanse sandaal. Bij de Huarache staat comfort centraal. Door de minimalistische branding, het skeletachtige bovenwerk en de zachte midsole is de Air Huarache een van de beste performance sneakers die Nike ooit op de markt heeft gebracht en is bijna net zo populair als de Air Max series. Net als de Air Max 1 is de Air Huarache ontworpen door Tinker Hatfield en was op dat moment een nieuw model. Net als de Air Force 1 was hij populair onder basketballers.   

Verschillende uitvoeringen van de Air Huarache 

Maar de sneaker wordt tegenwoordig nog weinig voor performance doeleinden gebruikt. Met vele verschillende uitvoeringen en kleuren is hij nu vooral populair als een lifestyle sneaker. De Air Huarache Ultra, Air Huarache Run, Air Huarache E.D.G.E., Air Huarache Premium, Air Huarache Drift en Air Huarache ID. 

Colorways als de Nike Huarache zwartNike Huarache wit zijn erg populair. Maar ook groen, grijs en blauw behoren tot de populairste colorways. 

Bij de dames zijn de Nike Air Huarache dames en Air Huarache dames sale erg populair op onze website. Bij de heren zijn Nike Air Huarache heren en Air Huarache heren sale er populair. Bij veel van onze winkels is er gratis verzending.