180 resultaten · pagina 1 van 2

Adidas NMD

De adidas NMD is een van de meest populaire sneaker van adidas op dit moment. Al vanaf de release van de NMD R1 OG was het een groot succes. Dit kwam natuurlijk door de geweldige Boost zool responsieve demping geeft en het comfortabele Primeknit dat aanwezig is op het bovenwerk. 

Veel verschillende versies van de NMD 

Er zijn veel verschillende versies van de NMD. Zo is er een normale adidas NMD R1 die beschikt over een upper van mesh. Iets minder comfortabel dan de Primeknit versie, maar de looks zijn zeker niet minder. Wat bij vele NMD kenmerkend is zijn de boost pods. Deze geven een colorway als zwart toch nog wat extra pit. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg functioneel. Ze brengen iets meer structuur, en support aan op het Primeknit bovenwerk. Ook heeft adidas een City Sock NMD uitgebracht. Deze heeft een naadloos bovenwerk zonder veters. Deze wordt ook wel de NMD CS1 genoemd. 

De vele colorways van de adidas NMD

De NMD is in dus in vele versies en kleuren uitgekomen. Van de NMD black tot wat meer spannende prints zoals een camouflage print. De meest opvallende en misschien ook wel populairste NMD is die van Pharrell Williams. De NMD heren en de NMD dames zijn erg populair. Ditzelfde geld voor de adidas NMD heren sale en de NMD dames sale.