138 resultaten · pagina 1 van 2

Adidas Gazelle 

Toen de adidas Gazelle voor het eerst uitkwam in 1968 werd er veel gespeculeerd over het nut van de sneaker. Was hij ontworpen voor zaalvoetbal of om in te hardlopen? Maar geen van beide was waar. Hij is namelijk ontworpen om in te fitnessen. De naam Gazelle komt natuurlijk van de Afrikaanse antilope die bekend staat om zijn snelheid. Tot de dag van vandaag is hij nog steeds een van de meest populaire adidas sneaker van adidas originals

Als alternatief voor de Superstar en Campus 

Ongeacht het nut van de sneaker, kunnen we concluderen dat de Gazelle een prachtige sneaker is met een bovenwerk van suède en de karakteristieke witte midsole. De Gazelle was erg populair in de UK begin jaren 80. Dit kwam doordat andere populaire modellen als de Superstar en Campus nog niet veel verkrijgbaar waren in de UK. 

Populaire colorways 

Tegenwoordig is de Gazelle verkrijgbaar in vele kleuren. Toch blijft de Gazelle in de kleuren wit, zwart en blauw het meest populair. Bekijk bijvoorbeeld de Gazelle Zwart, Gazelle Wit en Gazelle Blauw. De Gazelle heren en de Gazelle dames zijn erg populair. Ditzelfde geld voor de adidas Gazelle heren sale en de adidas Gazelle dames sale.