170 resultaten · pagina 1 van 2

Adidas Falcon

De adidas Falcon is een sneaker van adidas die helemaal mee gaat me de trends van de chunky sneakers. De inspiratie van de Falcon komt ook van de hardloopdesigns uit de jaren 90. Ook de colorways komen van de kunst, muziek en fashion uit die tijd. Daardoor heeft hij een niet te missen 90’s look.

Comfort gecombineerd met goeie looks

De Falcon heeft een bovenwerk dat gemaakt is van mesh en een dikke midsole die de hele dag comfort levert. Deze EVA-middelzool levert een erg comfortabele demping. De voering van de sneaker is gemaakt van ademend mesh.

Te gekke colorways

Vooral de opvallende colorways maken de sneaker een lust voor het oog. Toch zijn er ook een aantal standaard colorways. Bekijk bijvoorbeeld de adidas Falcon white en adidas Falcon black of adidas Falcon zwart als je zoek naar een wat rustigere colorway. Zoek je naar wat meer kleur? Bekijk dan bijvoorbeeld de Falcon roze of Falcon pink. Daarnaast zijn er nog veel meer kleuren combinaties van de Falcon adidas. De Falcon heren en de Falcon dames zijn ook erg populair. Ditzelfde geld voor de adidas Falcon heren sale en de adidas Falcon dames sale.