144 resultaten · pagina 1 van 2

Adidas Continental 80

De adidas Continental 80 is een echte retro sneaker van Adidas. Het was de opvolger van de Stan Smith alleen met een stuk meer flexibiliteit en comfort. Ver na zijn release in de jaren 80 is hij op dit moment populairder dan ooit. 

 

Vintage nostalgie 

De Continental brengt een echte jaren 80 retro vibe met zich mee. Dit komt natuurlijk mede door de karakteristieke tweekleurige streep op het bovenwerk. Doordat deze vaak in de kleuren rood en zwart zijn past hij perfect bij elke outfit. De sneaker zelfs is ook in vele kleuren uitgekomen. Tegenwoordig is de sneaker in een nieuw jasje gestoken en is hij in bijna dertig verschillende kleuren verkrijgbaar. Van Semi Frozen Yellow tot een meer klassiekere wit en zwarte kleur. 

 

Comfort

De tijdloze looks van de Continental 80 is niet de enige reden dat de sneaker tot de dag van vandaag nog vaak gedragen word. De sneaker brengt namelijk ook een groot comfort met zich mee. Dit komt mede door de zachte voering van sweaterstof. Daarnaast heeft de Continental een door tweeën gedeelde rubberen cupzool. De zool met EVA-technolgie geeft de sneaker naast een retro look ook nog eens een comfortabel en flexibele gevoel. Daarnaast is het bovenwerk gemaakt van erg soepel leer waardoor de sneaker als snel als gegoten gaat zitten. 

 

De vele kleuren van de adidas Continental 80

De Continental is in vele kleuren uitgekomen. Zo is hij verkrijgbaar in een aantal retro kleuren zoals Aero Blue, FTWR White en Ash Grey. Daarnaast is hij ook verkrijgbaar in een aantal opvallende kleuren zoals Semi Frozen Yellow, Easy Orange en zelfs in een panter print. 

 

Op onze website zijn vooral de kleuren wit en zwart erg populair. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de pagina van de adidas Continental 80 zwart of wit