Het ontstaan van Mason Garments.

De ontwerper Rendi Aditia richte het bedrijf, Mason Garments, op in 2012. Het is een bedrijf dat geavanceerde schoenen produceert. In de jaren negentig zag hij zijn moeder en zijn oudere broer unieke kleren dragen van een absurt goede kwaliteit. Dit was de eerste keer dat Aditia in aanraking kwam met geavanceerde producten.

De inspiratie

Als kind zijnde had hij het geluk dat hij het onbeschrijflijke gevoel mocht ervaren door constant in contact te zijn met luxe goederen. Door dit gevoel raakte hij geïnspireerd om zelf een footwear merk op te zetten dat zijn eigen style en persoonlijkheid reflecteert. Toen hij eenmaal zijn ideeën had had gerealiseerd zocht hij de juiste partners op en starte hij het het merk, Mason Garments.

De naam"Mason" verwijst naar masonic ideology. Dit betekent dat je je begeeft in een omgeving met alleen maar productieve individuen, die misschien niet op hetzelfde gebied werkzaam zijn maar wel stuk voor stuk naar succes streven. Op dit moment heeft iedereen in het bedrijf een andere achtergrond maar hebben toch allemaal dezelfde visie en vormen dan ook een creatief collectief.

Italië

De ambitie gaat terug naar het mooie Italië, een van de plekken waar de beste schoenen van de wereld vandaan komen. Italië staat bekend om haar traditionele vakmanschap en heeft voor een ontelbaar aantal meesterwerken gezorgd. Aditia heeft zich altijd bevoorrecht gevoeld omdat hij met de beste vakmanschappen heeft gewerkt in deze scene en is daar ontzettend trots op ook.

De schoenen bestaan alleen maar uit de beste materialen uit Italië. Het leer is gemaakt van full grain kalfsleer en is gemaakt door de beste leerlooierijen van Italië. Daarnaast is de upper gebaseerd op een cup sole van de fabriek in Italië. Met alle aandacht en precisie werk wordt er gezorgd voor de perfecte schoen.

Denk jij nu ook van, zo'n paartje moet ik hebben! Check dan snel onze website en kijk waar je jou paartje kan verkrijgen voor de juiste prijs.