Filling Pieces Sneakers

De geschiedenis van Filling Pieces

In 2009 realiseerde de 19-jarige Guillaume Philibert zich dat er geen betaalbare sneakers op de markt waren die ook nog eens van echte topkwaliteit waren. Hij besloot de uitdaging aan te gaan om zijn eigen sneakers te ontwerpen om het gat in de markt tussen streetwear en high-end fashion sneakers op te vullen, en zo werd Filling Pieces opgericht.

Binnen zijn eerste jaar werd de eerste Filling Pieces-collectie geproduceerd. Met een Low Top silhouet, besteedde hij tijd aan het praten met mensen binnen zijn eigen persoonlijke netwerk om feedback te krijgen. Iedereen was meteen onder de indruk, een perfecte start voor het prille bedrijf.

Hij ging verder met het creëren van de Filling Pieces Low Top Ripple, Filling Pieces Low Mondo en het Filling Pieces Low Top Ghost model. Naast de grote selectie schoenen, vindt u hier ook veel verschillende kledingstukken en interessante accessoires.

Het merk Filling Pieces

Of je nu op zoek bent naar basic sneakers in zwart of wit, of iets kleurrijkers, Filling Pieces heeft veel te bieden op het gebied van unieke en eigentijdse ontwerpen voor zowel mannen als vrouwen. Philibert haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven en de individuele stijlen van mensen en reist de wereld rond om zijn kennis uit te breiden.

De sneakers worden altijd gemaakt met de beste kwaliteit, en elk paar wordt namelijk met de hand gemaakt in Portugal. Tijdens dit proces worden de beste Italiaanse materialen gebruikt, zoals nubuck en heerlijk zacht suède.

Filling Pieces - True To Size?

Filling Pieces hebben de neiging om groter te vallen dan die van andere merken. Het is daarom aan te raden een maat kleiner te bestellen dan uw normale EU-maat.