137 resultaten · pagina 1 van 2

Hoe is Arkk Copenhagen ontstaan?

Dit bedrijf is tot stand gekomen met een simpele vraag: Waarom is er geen sneaker merk dat de moderne streetwear stijl met de simpele Scandinavische stijl combineert? In het begin van het jaar 2014 gingen twee vrienden genaamd, Kasper Hoj Rasmussen en Thomas Refdahl die vraag beantwoorden.

De inspiratie

Op die manier creëerde ze een zeer speciale sneaker. De sneaker had een sterke silhouet, details waar goed over na was gedacht en Scandinavische kleuren. Het was een sneaker die je altijd aan kon doen, wanneer je maar wilt en het paste perfect in deze moderne wereld. Tot op de dag van vandaag geldt dit nog steeds.

Sinds het begin heeft dit bedrijf het als een fanatisch avontuur gezien. Ze hebben altijd hun grenzen verlegd om erachter te komen wat allemaal mogelijk was. Hun visie is om de beste moderne sneakers te maken die er op onze wereld worden aangeboden en ze zullen niet stoppen tot ze dat doel bereikt hebben.

De passie

De naam Ark komt uit de Scandinavische geschiedenis. De Scandinavische marinier hebben altijd, door de slechte omstandigheden, naar nieuwe en innoverende plekken en mogelijkheden geleid. Bij iedere letter ‘A’ die op de schoen wordt geborduurd nemen ze de des betreffende eigenaar mee met hun reis.

Voor dat een Arkk schoen klaar is om verkocht te worden heeft het een mooie maar ook flinke weg doorstaan. Meer dan 200 vakmannen over de hele wereld hebben de schoenen in hun handen gehad. Van het team in Copenhagen tot aan het team in Vietnam, stuk voor stuk werken ze om aan jou het beste stukje schoen te geven wat zij te bieden hebben.

Het team van Arkk Copenhagen zal nooit maar dan ook nooit klaar zijn en zullen altijd streven naar innovatie. Daarom mogen we in de toekomst nog heel veel moois van het bedrijf verwachten.Wil jij ook een mooi paartje zoals de, Asymtrix of de Kanetyk, kom dan snel op onze Website kijken waar je dat paartje kan bemachtigen.