Skip to content

Puma Super Team Velvet 'Team Regal Red'
399154-03

Misschien vind je dit ook leuk

Puma Super Team Velvet 'Navy'Puma Super Team OG 'Yellow Sizzle'Puma Super Team OG 'Grey'Puma Super Team Velvet 'Brown'Puma Super Team OG 'Vine'

Productdetails

Stylecode399154-03
MerkPuma
ModelPuma Super Team
ColorwayTeam Regal Red/Sugared Almond/Chocolate Chip
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum02-03-2024
Gepubliceerd19 februari 2024 11:51
Bijgewerkt20 mei 2024 05:45
De PUMA Super Team is een sneaker die teruggrijpt op de WK-handbaltrainer die in 1982 door het Duitse nationale team werd gedragen. Deze klassieke sneaker staat bekend om zijn levendige kleurenschema's en een bovenwerk van volledig suĂšde met beige contrast op het merk. 

De tussenzool van gum met contrasterende stiksels is een van de opvallendste kenmerken. Aanvankelijk ontworpen met rood fluweel om de ontberingen van het handbal te weerstaan, werd het Super Team een vaste waarde in PUMA's line-up, met tijdloze stijl en ongeĂ«venaard comfort. 

Deze sneaker is perfect voor diegenen die hun liefde voor vintage mode willen laten zien en het klassieke ontwerp dat de tand des tijds heeft doorstaan, willen waarderen. De PUMA Super Team is een must-have voor iedereen die de rijke geschiedenis van de sneakercultuur waardeert en een vleugje nostalgie aan zijn garderobe wil toevoegen.
Puma Super Team Velvet 'Team Regal Red' 399154-03
0
mrt.
2
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download