Skip to content

Foot Locker x Nike Air Max Plus 'Marseille'
FQ2397-100
74% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Nike Air Max Plus 'Summer Gradient'Nike Air Max Plus TN Drift 'Light Smoke Grey'Nike Air Max Plus TN Drift 'All Day'Nike Air Max Plus 'Teal'Nike Air Max Plus 'Lilac Bloom'Nike Air Max Plus 'Aquarius Blue'

Productdetails

StylecodeFQ2397-100
MerkNike
ModelNike Air Max Plus
ColorwayWhite/Light Blue
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum24-08-2023
Beoordeling7.4 / 10 (121 stemmen)
Gepubliceerd19 augustus 2023 05:03
Bijgewerkt29 april 2024 06:41
De Foot Locker x Nike Air Max Plus 'Marseille' sneaker is een gezamenlijke creatie die de voetbalclub Olympique de Marseille eert. In het hart van het erfgoed van deze Franse club ligt het iconische Stade Velodrome stadion, dat bekend staat om zijn intense emoties onder voetballiefhebbers. 

De elegante weerspiegeling van de traditionele clubkleuren wit en blauw, die overeenkomen met de uniformen die de spelers op het veld dragen, is een eerbetoon aan dit erfgoed. Fijne details, zoals TPU-afwerkingen rond de vetergaten en witte en blauwe accenten, zijn gebruikt om het bovenwerk van de sneaker te versieren. 

De voet van de sneaker is geïnspireerd op de architectuur van het stadion en heeft een opvallend rasterpatroon. Op de tong zit een label met het clubwapen en de inscriptie "Marseille Resplendit Par Ses Hauts Faits" (Marseille schittert door haar grootsheid), een zin die de opmerkelijke prestaties van de club vereert. De sneaker staat op een witte tussenzool en heeft blauwgetinte Air-units aan de voorkant en contrasterende gele aan de hiel.
Foot Locker x Nike Air Max Plus 'Marseille' FQ2397-100
59
aug.
24
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download