Skip to content

J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset'
FN0344-901
89% upvoted

Misschien vind je dit ook leuk

Air Jordan 3 Retro WMNS 'Georgia Peach'Air Jordan 3 Retro 'Midnight Navy'Air Jordan 3  Craft WMNS 'Ivory'Air Jordan 3 GS 'Vintage Floral'Air Jordan 3 Retro PS 'Georgia Peach'Air Jordan 3 Retro 'Fire Red' - 2022

Productdetails

StylecodeFN0344-901
MerkAir Jordan
ModelAir Jordan 3
ColorwayWhite/Grey/Multicolor
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum23-09-2023
Beoordeling8.9 / 10 (598 stemmen)
Gepubliceerd12 juni 2023 11:46
Bijgewerkt5 mei 2024 05:32
De J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset' is een unieke samenwerking tussen de Colombiaanse reggaeton artiest J Balvin en Nike's Air Jordan-lijn. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een opvallende en kleurrijke sneaker die geïnspireerd is op de zonsondergangen in zijn woonplaats Medellín.

De upper van de sneaker heeft een basis dat bedekt is met witte tint. Dit geeft de sneaker een frisse look.  Om de sneaker shine te geven, zijn bepaalde delen bedekt met een mix van opvallende kleuren, waaronder paarse, oranje en gele tinten die geleidelijk in elkaar overlopen. Deze Kleurovergangen zijn te zien op de hiel tabs en het achterste deel van de midsole. Verder zijn er op de back tabs van de sneaker zowel het Nike-logo aan de linkerkant als J Balvins herkenbare smiley aan de rechterkant te zien.

De J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset' is niet alleen een visueel opvallende sneaker, maar biedt ook uitstekende prestaties. Het is uitgerust met de kenmerkende Air-Sole dempingstechnologie van Air Jordan, die zorgt voor comfort en schokabsorptie tijdens het dragen.

De sneaker combineert de invloedrijke stijl van de zanger met de kwaliteit van Air Jordan, wat resulteert in een unieke en opvallende sneaker die een waardevolle toevoeging is aan elke sneakercollectie. Je kunt de sneaker ook krijgen in de maten PS en TD.
J Balvin x Air Jordan 3 'Medellín Sunset' FN0344-901
462
sep.
23
The Drop Date Logo

Sneakerjagers app

Download de Sneakerjagers app

Download