Skip to content
Newsfeed

Supreme viert 30-jarig bestaan met T-Shirt boek

23 april 2024 16:12
Supreme viert 30-jarig bestaan met T-Shirt boek

Het New Yorkse streetwearlabel Supreme, opgericht door James Jebbia, viert in 2024 zijn 30-jarige bestaan. Vorige week dropte het merk nog een samenwerking met Nike, bestaande uit 90s geïnspireerde designs. Deze week komt het merk met het Supreme 30 Years: T-Shirts 1994-2024 boek, een collectie van alle graphic tees die het label in de afgelopen 30 jaar heeft uitgebracht.

Supreme bestaat dit jaar dertig jaar en viert dit met verschillende releases, samenwerkingen en collecties. Zo zagen we eerder dit jaar al samenwerkingen met MM6 Maison Margiela, Nike en Dr. Martens. De volgende drop komt met een wel erg uniek item, namelijk een driedelige monografie dat ode brengt aan de geschiedenis van Supreme.

Het is niet de eerste keer dat Supreme met een eigen boek komt. Vijf jaar geleden, toen het label zijn 25-jarige bestaan vierde, met een boek genaamd Supreme Vol.2. Het boek kwam met foto’s, commercials en behind the scenes beelden van Supreme. Iconische shoots met David Sims, Kate Moss, Dash Snow en velen meer zijn terug te vinden in het boek.

Het volgende boek focust zich enkel op de graphic tees die Supreme in de afgelopen jaren ontworpen heeft. T-shirts spelen al sinds het begin een cruciale rol in de geschiedenis van Supreme. Supreme heeft openingen van nieuwe winkels gevierd, iconoclasten herdacht, zoals Lou Reed en Kermit de Kikker, en zijn oneerbiedige stem ontwikkeld – allemaal met hun iconische graphic tees.

De Supreme 30 Years: T-Shirts 1994-2024 monografie bestaat uit drie delen die elk tien jaar omvatten. De boeken droppen op 25 april 2024 exclusief bij Supreme en worden geleverd met een slip case.

Supreme 30 Years Boek
Supreme 30 Years boek
Supreme 30 Years boek
Supreme 30 Years boek
Supreme 30 Years boek
Supreme 30 Years boek
Supreme 30 Years boek
Supreme 30 Years boek
Supreme 30 Years boek