Skip to content
Newsfeed

Corteiz komt met nog een Nike Air Max 95 colorway

14 februari 2024 10:22
Corteiz komt met nog een Nike Air Max 95 colorway

Het gerucht gaat dat Nike en Corteiz opnieuw de handen ineen slaan voor een vierde colorway van de Nike Air Max 95. Na het succes van de drie verschillende kleurstellingen die in 2023 werden uitgebracht en behoorden tot de top sneakers van het jaar, zal er in het laatste kwartaal van 2024 een vierde variant gaan droppen.

🎨 Colorway: Black/Black/Tour Yellow
#️⃣ Stylecode: FB2709-003
📅 Release: Q4 2024

De nieuwe colorway combineert zwart en Tour Yellow. Hoewel er nog geen gelekte afbeeldingen zijn, wijst een mock-up erop dat de Nike Air Max 95 een trekkoordvetersluiting zal hebben om het leren bovenwerk stevig vast te zetten. Een betere blik op de mock-up onthult dat het ontwerp er vergelijkbaar uit zal zien als het zwart met roze paar, maar met geel in plaats van roze. Deze kleur zien we op de Corteiz branding en de Air Unit in de zool.

Naast de nieuwe Air Max 95, brengt de samenwerking dit jaar ook de Air Trainer Huarache uit. We kunnen verschillende kleurenvarianten verwachten als onderdeel van Nike’s herfstcollectie.

Op dit moment zijn de specifieke releasedetails voor de vierde Corteiz x Nike Air Max 95 colorway nog niet bekendgemaakt. Blijf op de hoogte van updates door regelmatig de nieuwspagina van Sneakerjagers te checken!

Nike Corteiz Air Max 95