Skip to content
Newsfeed

Grijp je kans! Krijg 24 uur lang 15% korting op het Sneakerjagers sokken two-pack

30 mei 2024 12:09
Grijp je kans! Krijg 24 uur lang 15% korting op het Sneakerjagers sokken two-pack

Ben je op zoek naar stijlvolle sokken die perfect passen bij je favoriete sneakers? Grijp dan nu je kans! Samen met het Amsterdamse merk Slay All Day heeft Sneakerjagers unieke Sneakerjagers-sokken ontworpen. Voor de komende 24 uur biedt Sneakerjagers een exclusieve deal aan – ontvang 15% korting op het Sneakerjagers Exclusieve Sokken Two-Pack.

Wacht niet te lang, want deze aanbieding duurt slechts 24 uur. Haast je naar de Sneakerjagers website en voeg de code ‘SNEAKERJAGERS15‘ toe aan je winkelmandje.

Sneakerjagers two-pack sokken

Verbeter je sneaker game met bijpassende sokken! Speciaal voor de sneakerliefhebber zijn de exclusieve Sneakerjagers sokken nu in een two-pack te verkrijgen. De sokken zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en hebben het Sneakerjagers logo op de kraag geborduurd. Of je nu Nike, adidas of New Balance sneakers draagt – de Sneakerjagers sokken passen bij elke fit.

Sneakerjagers sokken

De sokken zijn in samenwerking met Slay All Day ontworpen. Slay All Day is een bedrijf uit Amsterdam dat zich focust op het ontwerpen van kleding, accessoires en stationery. Het bedrijf heeft zijn roots in de hiphopcultuur. Daarnaast zijn worden alle producten in Portugal gemaakt, iets wat goed terug te zien is in de kwaliteit van de items.

De Sneakerjagers sokken zijn verkrijgbaar in de maten 36-42 en 43-46. Op de voet is de quote “WHAT’S ON YOUR FEET?” geplaatst. Want sneakers zijn meer dan alleen schoenen – het is een statement! De wit met zwarte colorway maakt het een sok die gemakkelijk te stylen is met elke sneaker.

De Sneakerjagers two-pack sokken zijn een knipoog naar je passie voor sneakers en zijn ontworpen voor ultiem comfort en stijl.

  • Materialen: 80% katoen, 17% polyamide en 3% elastaan
  • Maat: 36-42 en 43-46
  • Kleur wit/zwart
  • Gemaakt in Portugal

Het exclusieve “Two Pairs Of Extremely Comfortable Socks” Sneakerjagers two-pack is nog in een beperkte oplage te verkrijgen in de Sneakerjagers webshop. De sokken hebben gratis verzending vanaf €50 + een gratis Sneakerjagers sleutelhanger. De verzendkosten voor bestellingen onder €50 bedragen €4,95. Bekijk de sokken in detail hieronder en scoor je eigen exemplaar nu!

Sneakerjagers sokken
Sneakerjagers sokken
Sneakerjagers sokken