Skip to content
Brand

Nike Membership: een gratis lidmaatschap vol voordelen

24 april 2024 09:05
Nike Membership: een gratis lidmaatschap vol voordelen

Nike heeft een manier ontwikkeld om iedereen in de community te verbinden, Nike Membership. Een lidmaatschap die voor iedere atleet en Nike liefhebber waardevol is.

Als Nike Member krijg je toegang tot exclusieve stijlen, gratis verzending, events, studentenkorting en nog veel meer. Lees hier meer over Nike Membership, een gratis lidmaatschap vol voordelen!

Nike Membership voordelen

Lid worden van het Nike Membership heeft een hoop voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld ook verschillende modellen zelf ontwerpen met het Nike By You programma en mee doen met work-outs in de SNKRS app. Lid worden is gratis.

Het enige wat je hoeft te doen is jezelf in te schrijven via de website of via één van de vier mobiele apps: Nike Run Club, SNKRS, Nike Training Club en de Nike app.

Hieronder hebben we een paar voordelen van de Nike Membership uitgelicht zodat je weet wat je kunt verwachten als toekomstig Nike Member.

Exclusieve korting

Een van de grootste voordelen is dat je als lid kunt genieten van exclusieve aanbiedingen en promoties. Nike waardeert elke Member en toont met persoonlijke kortingsacties.

Zo krijg je op je verjaardag een gepersonaliseerde boodschap met speciale actie.

Gratis verzending

Nike Membership

Als Nike Member profiteer je altijd gratis standaardverzending. Wanneer je liever je bestelling sneller in huis wilt hebben, kun je zelfs korting krijgen op spoedverzending.

De gratis verzending geldt vanaf het moment dat je lid bent.

Member shop

Nike biedt op zijn website een aantal items die alleen beschikbaar zijn voor Nike Members. In de Member Shop in de Nike App kun je scrollen door het aanbod, van sneakers tot aan accessoires.

Krijg toegang tot exclusieve releases en design je eigen colorways van je favoriete Nike silhouetten!

Nike Membership

Community

Nike Membership

Een mooie toevoeging is dat je als lid toegang hebt tot trainingsondersteuning, educatieve inhoud en gratis trainingslessen.

Daarnaast kun je inspirerende artikelen lezen die je gemotiveerd houden. Als laatste is er een platform om ideeën over soortgelijke interesses te volgen of te delen. Where all athletes belong!

Studentenkorting

Als je op dit moment een studie volgt en Nike member bent, kun je via je opleidingsinstelling 10% studentenkorting krijgen op bijna alle items die op de website van Nike staan. Er zijn een aantal stappen die je moet volgen om te kunnen profiteren van de korting.

De stappen kun je hier vinden!

Word member!

Profiteer van al deze voordelen en schrijf je snel in bij Nike! Lid worden is gratis! Schrijf je snel in via Nike en log je in op je favoriete Nike apps. Met je lidmaatschap profiteer je ook van kortingen en deals in de fysieke winkels van Nike. Scan je app bij de kassa en maak overal en altijd deel uit van de community.

Velen zijn je al voorgegaan, dus waar wacht je nog op? Become a Nike Member!