Skip to content
Brand

Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 3

24 april 2024 11:34
Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 3

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar het festivalseizoen is eindelijk weer begonnen! De komende dagen kunnen we uitkijken naar onder andere Koningsdag, Bevrijdingsdag en er is natuurlijk nog veel meer in het verschiet. En wat is een beter moment dan nu om jezelf te trakteren op nieuwe festivaloutfits? Denk aan kleurrijke en trendy Nike sneakers, samen met bijpassende accessoires om je look compleet te maken.

Bij Sneakerjagers hebben we speciaal voor jou de Festival Ready campagne opgezet. Gedurende de hele week zullen we de meest fantastische festivaloutfits presenteren, zorgvuldig samengesteld door ons team. Vandaag, op dag drie, laten we je graag een outfit zien die onze eigen Tristan heeft samengesteld!

Sneakerjagers Festival Ready – Outfit 3

Eindelijk is het zover, de eerste festivals staan weer voor de deur! Of je nu van hiphop, house of hardstyle houdt, er is voor ieder wat wils tijdens het festivalseizoen. Als je nog op zoek bent naar de perfecte outfit voor jouw favoriete feestje, blijf dan deze week onze nieuwspagina op Sneakerjagers volgen!

Foto’s Sneakerjagers

Laat je inspireren door de Nike outfits die ons team persoonlijk heeft geselecteerd. Een hele week lang laten we je verschillende looks zien, compleet met toffe sneakers en accessoires. De derde outfit is samengesteld door Tristan.

Air Jordan 1 Washed
Air Jordan 1 Washed

“Mijn outfit bestaat uit verschillende laagjes, ik mix graag verschillende lagen voor wat extra pit. Vooral omdat veel festivals buiten zijn, kan het geen kwaad om soms wat extra warmte te hebben,” vertelt Tristan. Hij combineert een Nike-overhemd met een wit shirt en zwarte broek.

De outfit wordt compleet gemaakt met de Air Jordan 1 Low SE. “Deze sneaker past precies bij mijn overhemd, dus mijn outfit is helemaal on point. En ja, ik wil wel een beetje opvallen in de crowd,” lacht Tristan. Als laatste voegt hij ook nog een Nike pet toe voor de finishing touch.

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Air Jordan 1 Washed Denim

Laat je inspireren

Dit is alweer de derde outfit van onze Sneakerjagers Festival Ready campagne. Komende week presenteren we elke dag een nieuwe outfit, speciaal samengesteld door ons team. Laat je inspireren en vind jouw volgende look bij Nike. Blijf onze Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten houden voor de volgende outfits!