Skip to content
Newsfeed

De HUF x Nike Air Max 1 ‘Brilliant Orange’ wordt in 2024 verwacht

24 april 2024 15:33
De HUF x Nike Air Max 1 ‘Brilliant Orange’ wordt in 2024 verwacht

Nike komt opnieuw samen met het skatemerk HUF en brengt wel een heel bijzondere sneaker uit. De Nike Air Max 1 ‘Brilliant Orange’ haalt inspiratie uit een eerdere release uit 2004. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de samenwerking in 2024 verwachten, evenals de colorways ‘Pink Pow’ en ‘Pear’.

HUF werd in 2002 opgericht door Keith Hufnagel in San Francisco. Hufnagel kwam oorspronkelijk uit New York en was altijd al groot fan van de skate scene. In de jaren 90 verhuisde hij naar de westkust en opende hij zijn eerste winkel dat al gauw een hotspot werd voor skaters en surfers.

In 2004 kwam HUF samen met Nike en introduceerde het duo de Nike Air Max 1 in een grijs met groene colorway. De exclusieve sneaker is nog altijd een geliefde colorway bij Air Max 1 liefhebbers wereldwijd. In 2024 krijgt de samenwerking een vervolg en verschijnt de sneaker in een ‘Brilliant Orange’, een sneaker die inspiratie haalt uit een sample.

De Air Max 1 gebruikt verschillende tinten grijs. Het bovenwerk is van stevig mesh. Over het model zijn leren overlays geplaatst. De mudguard is van cracked leer en heeft een glimmende finish. De Swoosh op het middenpaneel is feloranje, evenals de kraag en Air unit.

De HUF x Nike Air Max 1 ‘Brilliant Orange’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we het paar in 2024 verwachten. Daarnaast kunnen we ook de colorways ‘Pear’ en ‘Pink Pow’ in de komende maanden verwachten. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.